Gesloten vanwege onze jaarlijkse winterstop van 16 december 2023 t/m 31 januari 2024 – terug open vanaf 01 februari indien het weer het toelaat

Win een 9-daagse reis met safari naar Kenia Wedstrijd van 28 maart t/m 23 april 2018

Wedstrijdreglement

Wij nodigen iedereen uit om in het Genker plantencentrum deel te nemen aan deze wedstrijd. Er is geen aankoopverplichting. Iedere deelnemer mag slechts 1 wedstrijdformulier per dag invullen (anders wordt hij of zij uitgesloten).

Het wedstrijdformulier is enkel in het Genker plantencentrum verkrijgbaar. De bezoeker dient het wedstrijdformulier ter plaatse in te vullen en te deponeren in de bus bij onze groene leeuw.

De 2 wedstrijdvragen zijn:

Vraag 1. Hoeveel jaar bestaat het Genker plantencentrum?

Vraag 2. Hoeveel weegt onze groene leeuw, met houten bak?

Onze groene leeuw is een vormsnoei van Ligustrum delavayanum en is ongeveer 3 meter lang en 2 meter hoog en staat in een houten bak van ongeveer 2,60 meter lang, 1,25 meter breed en 0,45 meter hoog.

Het gewicht van de leeuw met houten bak wordt op 24 april 2018 als volgt gewogen: er wordt een emmertje (5 liter) grond uit de bak genomen en apart gewogen tot op de gram daarna wordt de leeuw met houten bak gewogen op een weegbrug. De twee gewichten worden samengeteld (het gewicht van het lege emmertje wordt van het totaal afgetrokken).

De winnaar is die persoon die de eerste vraag juist beantwoord heeft en de 2de vraag juist beantwoord of het dichtstbij het juiste antwoord is. Indien meerdere personen vraag 2 juist geraden hebben of er even dicht bij zijn, zal een onschuldige kinderhand door trekking de winnaar bepalen.

De winnaar wordt persoonlijk door ons verwittigd. De uitslag van de wedstrijd met de winnaar wordt bekendgemaakt in Het Belang van Limburg van zaterdag 28 april.

De winnaar ontvangt een reischeque van 2500 euro, te gebruiken voor een reis naar keuze of een plantencheque ter waarde van 2500 euro.

Het personeel en uitzendkrachten van het Genker plantencentrum mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.

Zoek in ons aanbod