Gesloten vanwege onze jaarlijkse winterstop van 16 december 2023 t/m 31 januari 2024 – terug open vanaf 01 februari indien het weer het toelaat

Rozen

Je hebt nog nergens anders zo een groot assortiment rozen bijeen zien staan! Vele rozenliefhebbers hebben dan ook de weg naar ons gevonden. Wij bieden zowel gekende soorten aan als bijna onbekende en zeldzame soorten.

Voor de rozengroep hebben wij een selectie gemaakt van 400 soorten rozen; Tantau, Kordes, Poulsen, Harkness, Austin, Lens, Meiland, Rigo,…

Rozen prikkelen de fantasie, door hun zuivere pracht, geur en weelderige bloeivorm. Het is niet zomaar de bloem van romantiek en passie. Bovendien is er voor iedere tuin wel een roos.

Je kan ze in een pot planten, als haag, de grond laten begroeien door bodembedekkende soorten of kies voor klimmers of op stam. Of het nu gaat om ouderwetse rozen, geurende rozen, Engelse rozen, enkel- of dubbelbloemig. De keuze die we aanbieden is enorm.

Waar je ook van houdt, bij ons vind je zeker een roos naar jouw smaak. Onze specialisten ter plaatse helpen je graag verder in je keuze!

Azalea
Bamboe
Bestrijdingsmiddelen
Bloembollen
Bodembedekkers
Bomen
Boomschors
Buxus
Dwergconiferen
Eenjarigen
Exclusieve planten
Fruitbomen
Gazon
Gereedschappen
Grassen
Groenten
Haagconiferen
Haagplanten
Hangpotten
Heesters
Heesters op stam
Heide
Hortensia
Kamerplanten
Kleinfruit
Klimplanten
Kruiden
Lavendel
Meststoffen
Palmbomen
Potgrond
Potten
Rhododendrons
Rozen
Steentjes
Terrasplanten
Varens
Vaste planten
Waterplanten
Zaden
Zoek in ons aanbod