Gesloten vanwege onze jaarlijkse winterstop van 16 december 2023 t/m 31 januari 2024 – terug open vanaf 01 februari indien het weer het toelaat

Vaste planten

Vaste planten zijn doorlevende, winterharde, kruidachtige planten, al dan niet in de winter afstervend of groenblijvend. In deze groep planten zit heel veel verscheidenheid zoals borderplanten, bodembedekkers, rotsplanten, schaduwplanten, moerasplanten, …

Ze zijn een vaste waarde in je tuin omdat ze elk jaar weer terug komen en door hun uitbundige bloei. Van het vroege voorjaar tot diep in het najaar heb je er plezier van. Er zijn bijvoorbeeld wintergroene soorten, waar je het hele jaar van geniet. De meeste soorten sterven af in het najaar en komen in het voorjaar opnieuw uit.

Of het nu gaat om een zonnige of halfzonnige standplaats of eerder diepe schaduw, voor elke plaats in de tuin bestaat er wel een geschikte vaste plant. We bieden enorm veel variatie in maten, vorm, bloeitijdstip, kleuren en geuren.

Wij hebben niet minder dan 800 verschillende soorten vaste planten, allemaal netjes alfabetisch gegroepeerd. Om je keuze makkelijk te maken zijn alle soorten voorzien van fotokaarten met de nodige uitleg.

Azalea
Bamboe
Bestrijdingsmiddelen
Bloembollen
Bodembedekkers
Bomen
Boomschors
Buxus
Dwergconiferen
Eenjarigen
Exclusieve planten
Fruitbomen
Gazon
Gereedschappen
Grassen
Groenten
Haagconiferen
Haagplanten
Hangpotten
Heesters
Heesters op stam
Heide
Hortensia
Kamerplanten
Kleinfruit
Klimplanten
Kruiden
Lavendel
Meststoffen
Palmbomen
Potgrond
Potten
Rhododendrons
Rozen
Steentjes
Terrasplanten
Varens
Vaste planten
Waterplanten
Zaden
Zoek in ons aanbod