Gesloten vanwege onze jaarlijkse winterstop van 16 december 2023 t/m 31 januari 2024 – terug open vanaf 01 februari indien het weer het toelaat

Zaden

Je kan zaaien in de volle grond, in bakken, potten of ‘een vierkante meter-tuin’. Zoek een zonnige plaats in je tuin en je bent vertrokken. We hebben een groot assortiment van verschillende soorten zaden, zowel voor de moestuin, bloementuin, vlinder- of bijvriendelijke tuin.

Weet je totaal niet wat kiezen? Geen probleem, we hebben ook een assortiment van kant en klare mengelingen voor zowel vochtige, droge of schaduwrijke zones in de tuin, of mengelingen die de biodiversiteit in je tuin vergroten omdat ze bijen en vlinders, lieveheersbeestjes of vogels aantrekken. Wil je liever een bepaalde stijl in je tuin terug brengen? Dat kan ook! Ga voor bijvoorbeeld ‘veelkleurig’, ‘Barok’ of ‘Middeleeuws’.

Voor zaden in de moestuin kan je eventueel al voorzaaien in biologisch afbreekbare potjes. Als de zaadjes ontkiemen en wat steviger zijn kan je ze makkelijk daarna met potje en al in de grond planten.

Kom zeker eens een kijkje nemen naar ons volledig assortiment!

Tip: de eerste keer dat je gaat zaaien? Maak gebruik van zaadjes in een zaailint. Dit is een lintje waar de zaadjes al in zitten, mooi verdeeld over de lengte. Het enige wat jij moet doen is het lint een paar centimeter in de grond graven, water geven en je hebt binnen de kortste keren resultaat.
wist je dat...

zaden geoogst van grote en gezonde planten een sterker nageslacht garandeert?

Azalea
Bamboe
Bestrijdingsmiddelen
Bloembollen
Bodembedekkers
Bomen
Boomschors
Buxus
Dwergconiferen
Eenjarigen
Exclusieve planten
Fruitbomen
Gazon
Gereedschappen
Grassen
Groenten
Haagconiferen
Haagplanten
Hangpotten
Heesters
Heesters op stam
Heide
Hortensia
Kamerplanten
Kleinfruit
Klimplanten
Kruiden
Lavendel
Meststoffen
Palmbomen
Potgrond
Potten
Rhododendrons
Rozen
Steentjes
Terrasplanten
Varens
Vaste planten
Waterplanten
Zaden
Zoek in ons aanbod